Stappen & Shoppen Magazine thuis ontvangen

De Stappen & Shoppen Magazines zijn mooie en kwalitatief hoogstaande ”city guides”. De magazines geven informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in de Baronie: Alphen Chaam, Baarle Nassau Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Rucphen en Z…

Shoppen in Breda

Winkels, shops, boetiekjes en winkelgebieden in Breda

Evenementen

Evenementen in Breda

Uitgaansgelegenheden

Eten, drinken & slapen in Breda

Hotels, B&B's & campings

hotels in Breda

Informatie rondom koopavond binnenstad Breda (COVID-19)

Het is je vast niet onopgemerkt gebleven dat de reguliere openingstijden van de winkels in de binnenstad niet meer kloppen. Hoewel we merken dat steeds meer winkels hun deuren weer openen, blijven er nog veel deuren gesloten tijdens koopavond op donderdag.