Wat in 2003 voor Kees en Arian als een gekkigheidje begon, is uitgegroeid tot een forse onderneming. We zijn begonnen met een frietwagen om te bakken op feestjes en partijen en dat breidde zich steeds verder uit. In 2005 hebben we de frietkar op de Markt in Zundert overgenomen. Daar werken we met hand gesneden frieten en ambachtelijke snacks. Een van onze ambachtelijke snacks is het welbekende ‘Bollebuikje’. Later hebben we onze passie uitgebreid door de overname van cateringbedrijf De Leeuwerik en cafetaria de Champetter in Wernhout. De Champetter hebben wij geheel verbouwd tot sfeervol restaurant en een gezellige cafetaria. Ook de keuken is geheel vernieuwd zodat wij daar ook de catering werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wat begon als een passie voor eten, is uitgegroeid tot De Bolle Buiken imperium. Lees verder
Wat in 2003 voor Kees en Arian als een gekkigheidje begon, is uitgegroeid tot een forse onderneming. We zijn begonnen met een frietwagen om te bakken op feestjes en partijen en dat breidde zich steeds verder uit. In 2005 hebben we de frietkar op de Markt in Zundert overgenomen. Daar werken we met hand gesneden frieten en ambachtelijke snacks. Een van onze ambachtelijke snacks is het welbekende ‘Bollebuikje’. Later hebben we onze passie uitgebreid door de overname van cateringbedrijf De Leeuwerik en cafetaria de Champetter in Wernhout. De Champetter hebben wij geheel verbouwd tot sfeervol restaurant en een gezellige cafetaria. Ook de keuken is geheel vernieuwd zodat wij daar ook de catering werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wat begon als een passie voor eten, is uitgegroeid tot De Bolle Buiken imperium.