De kern van smaak en innovatie vind je bij INTI. Het concept laat zich niet gemakkelijk in een categorie plaatsen zoals conscious fine dining, fine dining, casual fine dining, of gastrobar. Ze zijn een Asian fusion gastrobar/restaurant waar het eten centraal staat. Bij INTI kom je binnen voor de culinaire ervaring. Gastvrijheid is belangrijk, maar de focus ligt op het eten. Lees verder
De kern van smaak en innovatie vind je bij INTI!
Het concept laat zich niet gemakkelijk in een categorie plaatsen zoals conscious fine dining, fine dining, casual fine dining, of gastrobar. Ze zijn een Asian fusion gastrobar/restaurant waar het eten centraal staat. Bij INTI kom je binnen voor de culinaire ervaring. Gastvrijheid is belangrijk, maar de focus ligt op het eten.
Jesse en Jerôme maken de mix tussen casual en fine-dining. Met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart ervaar je hoe smaken voortvloeien uit de gedachte van 'INTI" wat ‘de kern’ betekent in het Indonesisch. Het zorgvuldig samengestelde interieur staat voor een mix van Nordic minimalisme en strakke Japanse invloeden, een weerspiegeling van de fusion-identiteit van het restaurant.
De rasechte Bredanaar Peter Remie heeft samen met zijn vriendin Marian Kromhof een nieuw café geopend: Café Breda! Peter is oud voetballer bij NAC en...
Sinds 2011 gevestigd in Breda, maar nu al een begrip voor velen en een plek waar veel gasten regelmatig naar terugkeren. Met haar relatief onbekende k...
Café Vroeger Al 30 jaar een begrip in Breda Het Café: Café Vroeger is een gemoedelijk bruin café gelegen aan de nieuwe Haagdijk in Breda. Het café hui...