Breng Ingenhousz nu naar jou thuis!

Ingenhousz Breda is méér dan een restaurant, méér dan een hotel en evenementenlocatie. Ingenhousz is een bijzondere locatie en doet graag dingen op een bijzondere manier; The New School Way. Binnen hun vijf pijlers: Stay, Meet, Taste, Celebrate hebben ze Old School op een bijzondere manier weten te transformeren in wat zij noemen New School. Daardoor is een verblijf in een van de (hotel)suites of lunch en diner zelfs tijdens deze feestmaand met maatregelen nét even anders dan je gewend bent. Ingenhousz vandaag de dag is een ontmoetingsplaats die bruist van de mogelijkheden en verwelkomt daarmee een mix van internationale en lokale gasten, en wanneer dit niet in InHousz kan, dan brengen zij deze december Ingenhousz bij jou thuis.  

The Bento Box is Back 
De (nu al beroemde) BENTO BOX IS BACK. Vier Favourite gerechten in een box geselecteerd door hun chef-koks David van de Gevel en Paul Kool om InHousz te genieten, "ready to eat”. De Bento Box is een bekend begrip in Japan en kenmerkt zich door de verschillende vakjes om gezonde gerechten van elkaar te scheiden. Alles wordt geserveerd in kleinere porties zodat je van alle smaken kunt genieten. Voor € 49,50 ontvang je de vier lekkerste InHousz gerechten inclusief een heerlijke fles wijn voor 2 personen:

Drie bereidingen van Tonijn Ingenhousz Style 

Beef Tataki | Vadouvan | Zoete Aardappel
Gado Gado | Krokante Tempeh | Pindadressing
Chicken Pekingstyle | Gamba | Hoisinsaus

Bestel vóór 17.00 uur een Bento Box en geniet van jouw Ingenhousz moment at home. Ze bezorgen de Bento Box ook bij jou thuis! Woon je in de buurt? Kom dan de Bento Boxen ophalen tussen 16.30 en 18.30 uur bij Ingenhousz, je kunt  parkeren voor de deur. 

Bestel online via www.ingenhouszbreda.nl of bel 076 230 30 30

NEW YEARS EVE BORREL BOX  

Zes New Years Eve Borrel Favourites samengesteld door onze chef-koks David en Paul, om het nieuwe jaar knallend in te gaan! Voor € 55,- inclusief een fles Cava en sterretjes voor twee personen, geniet je tijdens de jaarwisseling van Ingenhousz en maken we er samen een feestje van! 

Oliebollen van Ambachtsbakker van der Kleij
Oester Vietnamese Style | Ierse Mór Oester | Passievrucht Soja
Eend Peking Style | Dashi | Yuzu Vinairgrete
Sashimi Tonijn | Ingelegde Gember | Soja
Kip Gehaktballetjes | Ganzenlever | Truffel
Sticky Kippenpootjes | Sesam | Krokante Bosuitjes

Bestellen kan tot en met donderdag 30 december 18.00 uur via www.ingenhouszbreda.nl of bel naar 076 230 30 30. Ophalen of bezorgen is mogelijk op vrijdag 31 december tussen 12.00 en 18.00 uur. 

We're looking forward celebrating New Years Eve with you the New School. 

InSuite dining The New School Way!

InSuite Dining elke donderdag tot en met zondag bij ons InHousz. Wil je na genieten van dit heerlijke diner? Boek dan InSuite Dining Arrangement inclusief overnachting met ontbijt in een van onze luxe (hotel)suites! We ontvangen je graag in met een welkomstdrankje waarna je kunt genieten van een drie gangen InHousz Favourites Menu aan een feestelijk gedekte tafel in je eigen suite. Het menu is speciaal samengesteld door onze chef-koks David van de Gevel en Paul Kool.

We’re looking forward welcoming you the New School Way! 

Reserveer via www.ingenhouszbreda.nl of bel 076 230 30 30