Restaurant 't Jagthuijs in een nieuw jasje

Na het eerdere restylen van het sfeervolle terras aan de Dorpstraat in Ulvenhout, heeft nu ook het interieur van Restaurant 't Jagthuijs een volledige make-over ondergaan. Mede dankzij de samenwerking met Mascha Brunia interieurs en By Maycke Interior & Styling beschikt 't Jagthuijs sinds vorige week woensdag over een prachtig, eigentijds maar toch klassiek en warm interieur. Wij namen een kijkje en werden verbluft door het resultaat.

een adembenemend resultaat

Bij binnenkomst worden we vriendelijk ontvangen door Ria, eigenaresse van 't Jagthuijs. Ons oog valt op de prachtig betegelde vloer en de okergele en diepblauwe muren welke veel warmte uitstralen. Ria vertelt dat 't Jagthuijs een flinke verbouwing achter de rug heeft. Van nieuw meubilair en prachtige nieuwe verlichting tot aan een de vloer en gordijnen; aan alles is gedacht. En dat heeft geresulteerd in een adembenemend resultaat. 

't Jagthuijs zal haar gasten van dinsdag tot en met zondag gastvrij blijven ontvangen. Zij worden daarbij -zoals we gewend zijn- voorzien van de mooiste gerechten en bijpassende wijnen. De basis is Frans met tonen van Internationale invloeden in een modern jasje. Denk hierbij onder anderen aan eendenlever met paling, koolrabi, granny smith-appelstroop, óf een heerlijke en minstens zo toepasselijke jagtschotel van haas, hert en zwijn. 

Alle mooie gerechten op de kaart zorgen er misschien voor dat een keuze maken lastig wordt, hier speelt 't Jagthuijs perfect op in door kleinere porties te serveren, zo kun je van meer verschillende gerechten genieten. Je hebt hierbij de keuze uit 4-, 5-, of 6-gangetjes. De gepassioneerde sommelier Marcel adviseert je uiteraard graag wanneer je een mooi, bijpassend glas wijn wenst bij de gerechten. 

een culinaire middag of avond uit 

Kom je liever langs voor een gezellige borrel? Dat kan! 't Jagthuijs heeft namelijk ruimte gecreëerd voor een borrel. Onder het genot van een mooi glas wijn met daarbij optioneel snacks als gerookte amandelen, Bella di Cerignola olijven, Pata Negra, brûlée van ganzenlever en oesters zit je hier heerlijk. De vakkennis van het personeel bij 't Jagthuijs is van hoog niveau. Van de witte tot de zwarte brigade; iedereen is hier even gepassioneerd. Ria en haar team bezorgen al haar gasten een culinaire middag, of avond uit. 

Openingstijden
Ontvangst lunch: Dinsdag tot en met zaterdag: van 12.00 uur tot 14.00 uur (uitgebreide kaart)
Dinsdag tot en met zondag: 12.00 uur tot 17.00 uur (kleine lunch)

Ontvangst diner: Dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur

Ontvangst op zondag (uitgebreide kaart): Voor lunch en diner van 12.00 tot 21.00 uur