Maak kennis met de nieuwe eigenaren van Bleue bar-bistro

Sinds 1 juli 2019 is Bleue bar-bistro overgenomen door Fleur Doolaege en Robert Oomen. Beiden waren al vanaf de oprichting betrokken bij het restaurant: Fleur als gastvrouw en Robert als chef-kok. Nu gaan ze samen de uitdaging aan als nieuwe eigenaren van deze culinaire hotspot. 


"Het is een droom die uit komt!"

Zowel Fleur en Robert hebben jarenlange ervaring opgedaan bij toonaangevende horeca. "Het is van ons beiden altijd een droom geweest om een eigen zaak te starten. De overname van Bleue was daarom een logische stap".

Bleue Bar Bistro serveert de moderne, Franse keuken. Het zijn veelal herkenbare gerechten, maar dan eigentijds uitgevoerd. Gelegen op de Grote Markt in Breda, haalt Bleue zo een beetje Parijs naar Breda. De hoofdgerechten variëren tussen de €16 en €27,50, voor €37 heb je een culinair 3-gangen menu. Benieuwd? Bekijk dan hier onze foodblogs. 

nieuwe eigenaren, nieuwe kaart!

Fleur en Robert zetten Bleue op dezelfde voet voort als voorheen. "Omdat we vanaf het begin al betrokken waren bij Bleue voelt de zaak al heel eigen". Ze hebben wel onlangs een nieuwe menukaart geïntroduceerd, met nieuwe a la carte gerechten. 

 Bleue is niet alleen een restaurant, maar ook een gezellig bar waar je gewoon heen kunt voor een drankje. Op zondag gaan Fleur en Robert nu ook borrels on de naam "Vivre" organiseren. Tussen 14:00 uur en 19:00 uur kun je dan genieten van lekker hapjes, drankjes en uiteraard goede beats van de DJ.

Join the Vivre!