Proef koken én een nieuwe menukaart bij Lokaal FLIPSE

Bij Lokaal FLIPSE aan het Veemarktpleintje eet je de meest verrukkelijke en originele stadshappen voor een zachte prijs. Een aantal weken geleden waren wij hier te gast voor een foodblog waar niet zomaar een winactie aan gekoppeld was... De winnaar van de Facebook-actie heeft een maand lang gratis stadshappen gewonnen, mocht komen proef koken én komt met haar naam en gerecht op de nieuwe kaart te staan! 

Lieve(r) de pasta

Afgelopen week was winnares Lieve Snijders te gast bij Lokaal FLIPSE waar ze samen met chef Boris Bosse haar pasta met paddenstoelen, truffel en parmezaan klaar heeft gemaakt. De chef moet natuurlijk wel precies weten hoe dit gerecht bereidt wordt! 

Na een rondleiding door de keuken gaan de koksbuizen aan en gaan ze aan de slag. Op de vraag hoe ze aan het recept gekomen is antwoordt Lieve heel heerlijk dat ze het van een vriendin heeft. Zelf was ze dan ook erg verrast, maar super blij, toen ze hoorde dat ze gewonnen had. De keuze voor haar gerecht is echter niet zomaar gemaakt door Boris en Bram. Het gerecht past goed op de nieuwe kaart. "Het begint weer herfstachtig te worden en we wilden onze kaart daar wel iets op aanpassen. Deze pasta past perfect bij deze tijd van het jaar!", geeft Boris aan.

Als je al eens bij Lokaal FLIPSE gegeten hebt weet je dat ze hier niet met 'standaard' namen werken. Dus ook deze pasta moest een passende en bijzondere naam krijgen die niet onder doet voor de andere gerechten. De komende maanden kun je gaan genieten van "Lieve(r) de pasta", een echte aanrader! En het leuke is: niet alleen dit gerecht is nieuw, maar de hele kaart is aangepast! 

Wil jij je gerecht ook op de kaart bij Lokaal FLIPSE? Insturen kan altijd via de website en wie weet zetten ze het op hun volgende kaart!